M Market Keihäskoski

Löydät meiltä upean luonnonkosmetiikka osaston

Kauppiaan myönteisien käyttökokemuksien ja tuotteiden vastuullisuuden, ja sekä valmistajien suositusten perusteella on kaupalle syntynyt valikoima joka sisältää parhailta parhaat tuotteet.

Sinun hyvinvointisi tueksi.

Tältä sivulta löydät tarjoamamme tuotemerkit ja linkkien takana on niistä paljon lisätietoa. Jos olet kiinnostunut tuotteesta, jota ei löydy vielä hyllystämme, tai tahdot suosituksia juuri Sinulle sopivista tuotteista, kysy asiasta rohkeasti kauppiaalta. Palvelemme Sinua mielellämme.

 

Luonnollisesti tehokas

LÄHELLÄ SINUA

Luonnonkosmetiikka kuuluu kaikille –
kauneudenhoitoideologiamme perusajatuksia jo 30 vuoden ajan.

lavera luonnonkosmetiikkasarja on yksi luonnonkosmetiikan

pioneereista ja sitä on myyty Suomessa

jo 12 vuoden ajan. lavera on saksalainen perheyritys ja sen visiona on alusta saakka ollut tuoda luonnonmukainen kauneudenhoito kaikkien saataville.

Luonnollinen, ympäristöystävällinen ja kestävän kehityksen mukainen kauneudenhoito tulisi olla helppo valinta jokaiselle. Tuotteet ovat NaTrue-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa ja tuotteissa käytetään yli 300 luomuraaka-ainetta. Tuotekehitys ja tuotanto ovat olleet alusta lähtien Saksassa Hannoverin alueella. Yli 280 tuotteen valikoimastamme löydät kosmetiikkatuotteet koko perheelle – kasvojen- ja vartalonhoitotuotteet, aurinkotuotteet, hiustenhoitotuotteet sekä innovatiivisen värikosmetiikan. lavera on luonnollisten kauneudenhoitotuotteiden ja tuoksujen erityisosaaja.

Tutustu tuotteisiin tästä -> http://lavera.fi/tuotteet/

 

Uudista ihosi luonnollisesti

White Swan on korkealuokkaisiin ihonhoitotuotteisiin erikoistunut kotimainen yritys. Yrityksen erikoisalana ovat otsonoidut öljyt ja muihin otsonoituihin rasvoihin perustuva hoitava kosmetiikka. Tuotteiden tarkoitus on ensisijaisesti auttaa ihoa kukoistamaan ja helpottamaan sen uusiutumista ja korjautumista.

Lue lisää -> http://white-swan.fi/

 

 

 

Pitkään luonnonkosmetiikka oli tunnettu haaleista sävyistään, ekotyylistä, rajoitetuista valikoimista sekä korkeista hinnoista. Vihdoinkin löytyy vaihtoehto: Moderni, luonnollinen, luomu- ja sertifioitua kosmetiikkaa. benecos on tyylikäs ja nykyaikainen. Urbaani ja trendikäs. Elegantti ja muodikas. Valikoimasta löytyy sertifioitua luonnonkosmetiikka trendikkäillä ja vahvoilla sävyillä upean meikin luomiseen. benecos tuotteet ovat BDIH-sertifioituja ja jopa hinnat ovat edulliset.

http://www.benecos.fi/tuotteet/

 

BIO2YOU

TYRNISSÄ ON YLI 190 BIOAKTIIVISTA AINETTA ja ne kaikki löytyvät Bio2you-ihonhoitotuotteista yhdistyen muiden kallisarvoisten ravitsevien ja hoitavien raaka-aineiden kanssa ihoa uudistavaksi ja parantavaksi kokonaisuudeksi. Sarjan perustaja Rita Strazinska on luonut tyrniin pohjautuvan ihonhoitosarjan, jossa tyrnin, kasviuutteiden ja kasviöljyjen parantava energia yhdistyy tieteelliseen viisauteen. Bio2you-tuotteiden tehokkaat antioksidantit estävät vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita. Ne ennaltaehkäisevät ikääntymisen merkkejä ja säilyttävät ihon nuorekkuuden mahdollisimman kauan. Sarjan tuotteet eivät sisällä eteerisiä öljyjä, ja tuoksupohjana on mieto hypoallergeeninen tuoksu. Suurin osa tuotteista sopii vegaaneille ja ne ovat gluteiinittomia.

Lisää tietoa -> https://www.bio2you.fi/

 

Nurmen luonnonkosmetiikkatuotteet ovat pienen perheyrityksen Virossa valmistamia tarkoinvalikoiduista raaka-aineista.
Niityllä ("nurm" viroksi) on erityinen paikka sydämessäni. Se on taianomainen maa lapsuudestani. Se on paikka, joka on aina tuonut minulle iloa, ollut täynnä yllätyksiä ja tarjonnut lohtua tarvittaessa. Joka vuosi niitty oli täynnä kukkia ja joka vuosi kukat olivat hieman erilaisia.
Vielä nykyäänkin niitty symboloi minulle rauhaa. Se kuvaa koskematonta luontoa, muuttumatonta taivasta ja suloista kukkien tuoksuista ilmaa. Niitty on paikka, jossa voi kerätä voimia ja rentoutua – jotta voit saada uuden alun täynnä uutta voimaa ja energiaa.
Nurmen arvot ovat fyysistä ja henkistä tyytyväisyyttä sekä elämistä sopusoinnussa luonnon kanssa. Uskomme, että voidaksemme elää onnellista ja aktiivista elämää, on kuunneltava kehoa. Hyvä terveys alkaa huolehtimalla itsestään, nauramalla paljon ja nauttimalla elämästä! Ja se on juuri sitä, mitä haluan tarjota kaikille Nurme-tuotteiden kautta.

Lisää tuotteista voit lukea https://nurme.fi/#

 

Skin Mood-tuotteet

Amorphophallus Konjac on mineraaleja sisältävä kasvi, josta 97 % on vettä ja 3 % Glucomannan -ravintokuitua. Glucomannan -kuitu sisältää vettä, proteiineja, hiilihydraatteja sekä runsaasti ihoa ravitsevia mineraaleja, kuten natriumia, kaliumia, kalsiumia, magnesiumia, rautaa, fosforia, kuparia ja sinkkiä.

Konjac-sieni syväpuhdistaa ihohuokoset liasta ja ylimääräisestä talista, bakteereista sekä avaa tukkeutuneet huokoset. Valikoimastamme löytyvät Skin Mood-sarjan konjac-sienet jokaiselle ihotyypille.

Skin Mood-sarja on riihimäkeläisen Tarja Vuorisen luoma. Tarjan pitkä kokemus kosmetiikka-alalta ja tinkimättömyys laadussa tuntuvat ja näkyvät valikoimassa. Kokeile, ja koe palkittujen Skin Mood-sienien laatu ja hoitoteho!

 

 

 
Sivu 1 / 0